AV Legal

Uw betrouwbare raadgever in strafzaken!

Strafrechtelijke problemen?

Rijbewijs ingenomen? Bent u het niet eens met een boete? Wordt u verdacht van een strafbaar feit of wilt u juist aangifte doen? Wilt u schadevergoeding claimen van de dader die binnenkort terecht staat?

AV Legal kan u met raad en daad bijstaan. Wij kennen feilloos de juiste aanpak en kiezen de passende procedure waarmee we uw belangen zo goed mogelijk kunnen behartigen.

Tegen een fractie van de vergoeding die een advocaat in rekening brengt kunnen we u voorzien van door -of namens- u in te dienen processtukken en correspondentie. Ook bereiden we u volledig voor op alle eventualiteiten van een strafzitting. U raakt vertrouwd met het jargon en zult aanmerkelijk beter in staat zijn uw eigen rechten te beschermen.  Wilt u bijstand ter zitting? Dat is is in veel gevallen ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op dan krijgt u zo snel mogelijk antwoord.

 

Verdacht van een ernstig feit en vervolgd?

Een strafzaak is zeer ingrijpend. Opeens komen allerlei instanties en problemen om de hoek kijken en al snel doemt de vraag op: "Wie kan ik vertrouwen?"

Is de toegewezen advocaat wel kundig genoeg voor de behandeling van uw zaak? Neemt hij de tijd voor de behandeling van uw strafzaak en de voor de beantwoording van bij u levende vragen?

Strafrechtelijk advies, goedkoper dan een advocaat en een absolute meerwaarde!

Daaronder zijn ook begrepen de vragen die ook kunnen leven bij familieleden van gedetineerden. Ook voor in het buitenland gedetineerde Nederlanders of langdurig ingezetenen.

Wij kunnen helpen.

Met toestemming van de verdachte kunnen we contact leggen met de advocaat, vaak een kopie van het dossier bemachtigen en fungeren als een adviseur voor de verdachte, zijn raadsman en de familie. 

Veel advocaten hebben niet voldoende tijd om alle bij familie levende vragen te beantwoorden, wij hebben die tijd wel.

AV Legal is opgericht door mr A.M.C.Verheul. Na 12 jaar als advocaat wilde hij zijn kennis ervaring en vaardigheden op een andere manier inzetten dan hij als advocaat gewend was. 

Hij biedt thans o.a. second opinions in strafzaken en adviseert clienten en advocaten in diverse strafzaken. Voor clienten die voor moeten komen bij de politierechter biedt hij bijstand en advies zodat tegen fors lagere kosten u toch verzekerd bent van de beste rechtsbijstand. juridische bijstand loont! Voordelen die u zelf niet hebt:

  1. U krijgt een dossier of u krijgt inzage in het dossier van de rechter,
  2. U kunt zich voorbereiden op de zitting met een jurist die op honderden strafzittingen heeft geoccupeerd,  
  3. U krijgt een juridisch relevante pleitnotitie mee die u moet voorlezen en daarna ook kunt overleggen aan de griffier met het verzoek die aan het proces-verbaal te hechten.
  4. Desgewenst krijgt u ook bij kantonrechterzittingen ter plaatste bijstand.

In het kader van een second opinion of in het kader van een door u gewenste samenwerking met een door u gekozen advocaat kan worden geadviseerd in de navolgende zaken:

 

- Strafzaken bij de Politierechter

- Strafzaken bij de Meervoudige Kamer, 

- Minderjarigenstrafrecht, 

- Hoger Beroep bij alle vijf gerechtshoven

- Cassatie in strafzaken bij de Hoge Raad

 

En ook op diverse andere rechtsgebieden kunt u gebruik maken van de kennis en vaardigheden van een ervaren jurist, en dat tegen een aanmerkelijk goedkoper tarief dan dat van een een gemiddelde advocaat.

 

Neem contact op voor vrijblijvende informatie over wat wij voor u kunnen doen.